Haberler

İKİTELLİ’NİN FUAR HAYALİNİ İOSİD GERÇEKLEŞTİRDİ

İkitelli Organize Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İOSİD) tarafından düzenlenen İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri’nin açılışı, İstanbul Valisi Davut Gül ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ın da katılımı ile gerçekleştirildi. Bu sayede İkitelli’de ki sanayicilerin hayalini kurduğu fuar ilk kez İOSİD tarafından hayata geçirilmiş oldu. İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri, 170 firmanın katılımı ile 8-10 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini kabul etti.

READ MORE
Haberler

İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri

🌟 İstanbul’un kalbinde, İkitelli iş dünyasının nabzını tutan en büyük sektörel derneği İOSİD olarak sizi unutulmaz bir buluşma olacak “İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri” etkinliğimize davet ediyoruz!

💫Ticaret, iş birliği ve network fırsatlarıyla dolu; iş dünyasının enerjisini bir araya getireceğimiz bu buluşmada sizinle tanışmak ve fikirlerinizi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Ziyaretiniz, etkinliğimize değer katacaktır! 🚀💬

Tarihi not edin:
🗓️Program: 8-10 Şubat 2024
⏱️Açılış: 8 Şubat 2024 13:00
📌Yer: Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı
💼🤝 #IkitelliBuluşması #İşDünyası #BaşarıyaYolculuk

Saygılarımızla,
İOSİD Yönetim Kurulu Başkanı
Ahmet Akkaya

READ MORE
Haberler

Olağan Genel Kurul

Olağan Genel Kurulumumuza katılım sağlayan kurucularımız, yönetim kurulunda görev alan ve her zaman gücünü yanımızda hissettiğimiz üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

READ MORE
Haberler

IOSID Akademi Eğitimleri

 

Programımıza katılım sağlayan tüm üyelerimize, Sn.Hikmet Baydar ve Sn.İsmail Karasu hocalarımıza, ev sahibimiz Nevco Holding yönetim kurulu başkanı yönetim kurulumuzun kıymetli üyesi Sn. Ercan Narinç’e, Başkanımız Ahmet Akkaya ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz.

READ MORE
Haberler

Hep birlikte güçlüyüz

İOSİD ailesine katılımlar devam ediyor. Sayın SMMM Murat BAYDAR İOSİD ailesine katılmıştır. ” Hep birlikte güçlüyüz.” ilkemiz ışığında Sayın Murat BAYDAR Bey’e derneğimize hoş geldiniz diyor, iş hayatında başarılar diliyoruz.

READ MORE